top of page
sterren achtergrond toneel
Maart 2023 Toneel Veur 't Kerke Gesjpanne
Out of Order - Ray Cooney

Dit van origine engelse toneelstuk is van de hand van een van de meest bekende toneelschrijvers, Ray Cooney. Nu in een Limburgs jasje met de typische dialectwoorden en uitdrukkingen waar de Vriendenkring in uitblinkt.

Het stuk heeft veel furore gemaakt in de Londense Theaters.

In het kort: staatssecretaris van Achteren houdt er een buitenechtelijke relatie op na met de vurige secretaresse van een oppositiepartij, Sophie van Veuren. In plaats van een belangrijke meeting met de minister president in congrescentrum het MECC, boekt hij een kamer in Hotel MestreeG om samen met Sophie een romantische nacht te beleven.. Daar doen zij een bizarre ontdekking en worden hun stoute plannen drastisch verstoord. Dit zorgt voor de nodige problemen. Niemand mag merken wat zij eigenlijk van plan waren. Hij schakelt de hulp in van zijn privé-secretaris Sjors Kluns. Deze wordt voor zijn KERKE GESJPANNE om het allemaal op te losse. Echter is dat nog niet zo eenvoudig, omdat ze steeds meer in de problemen verwikkelt raken. Alle ingrediënten voor een typische klucht zijn dus aanwezig.

Limburgse vertaling en regie: Jos Willems

Met dankzegging aan onze 2 gastspelers afkomstig van zustervereniging "De Roeze-Koille" Cadier en Keer. T.w. Nico Fraats en Roger Degroof.

UITVOERINGEN:

vrijdag 3 maart - 19.30
zaterdag 4 maart - 19.30
zondag 5 maart - 14.00

vrijdag 10 maart - 19.30
zondag 12 maart - 14.00

vrijdag 17 maart - 19.30
zaterdag 18 maart - 19.30
zondag 19 maart - 14.00

Skyline Maastricht voor toneel Vilt
Locatie Toneel Uitvoering
bottom of page